Sponsor acties

Sponsorbrief augustus 2011

Lieve vrienden,
Gegroet in de naam van Jezus Christus. Wij danken God voor alles wat we al hebben kunnen doen en dat is allemaal dank zij Zijn genade.God is goed en Hij is trouw t.o.v. onze doelstellingen met de Stichting Children Home IndiaGod gaf mij en pastor Premkumar de visie om een nieuw kindertehuis te bouwen. We zijn inmiddels begonnen met de fundering.

Children Home India is gestart direct na de Tsunami van 26 december 2004. Veel kinderen hadden hun familie verloren en dus geen plek om te verblijven.

De regio ‘East Coast Road’ is een van de meest getroffen gebieden. Samen met Pastor Premkumar namen we de kinderen naar zijn vaders kerk om ze eerste hulp te bieden, en zo goed mogelijk te voorzien in hun basisbehoeften: voeding, onderdak, kleding, scholing en medische hulp.

in 2007 ging de stichting S.C.K.I. (Anbi status) van start om vanuit Nederland het Children Home India te helpen. Sponsors in Nederland kunnen de S.C.K.I. ondersteunen waardoor ik op mijn beurt in staat ben het Children Home India te ondersteunen. Daartoe bezoek ik elk jaar als voorzitster van de stichting de Children Home in Chennai, om te zien hoe de zaken er voor staan.

De stand van zaken betreffende de nieuwbouw op dit moment: de fundering van het gebouw is klaar, de 24 pilaren staan op hun plaats, er wordt op dit moment een watertank van 12.000 liter voor de riolering t.b.v. de toiletten gegraven. Verder moeten er nog 6 pilaren voor de toiletten en 8 voor de tank komen. De kosten hiervoor worden geraamd op ca. €10.000,- Als dat klaar is, zijn de financiële reserves opgedroogd.

Om het Children Home in haar geheel met een capaciteit van150 kinderen te voltooien is er nog ca. €150.000,- nodig t.w.:

–          de begane grond met o.a. de keuken en eetzaal, speelruimte, studie- gebeds en tv-ruimte en kantoor.

–          1ste verdieping met de slaapzalen voor resp. de meisjes en de jongens; 20 toiletten en 20 douches.

–          de inrichting van het geheel.

Met de uitvoering van de bovenstaande plannen hebben we uw hulp dringend nodig!

Het doel is: een eigen tehuis voor 150 kinderen met alle voorzieningen die ze nodig hebben.

Doet u mee?

Met vriendelijke groet

Edith Doomen